Vind de leukste reis

Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam

Zuid-Holland / Rotterdam
  1 van 5
Het Eden Savoy Hotel ligt in het centrum van Rotterdam, nabij winkels, kantoren en de mooie Oude Haven. Het hotel is goed bereikbaar met de auto, trein, tram en boot. Naast 94 kamers is er een leuke loungebar, vergaderruimte voor 40 personen, een fitnessruimte en gratis internet in de lobby.

Midden in het centrum van Rotterdam bevindt zich het Eden Savoy Hotel. Dit 4-sterren hotel is volledig voorzien van air conditioning en biedt ook vele faciliteiten voor de zakelijke reiziger. Het hotel beschikt over een ruime conferentiezaal voor maximaal 40 personen, die voorzien is van airconditioning. Hier is gratis draadloos internet beschikbaar. Deze ruimte is ook geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen of andere bijeenkomsten.

De comfortabele Classic Savoy Kamers zijn uitgerust met airconditioning, goede bedden en een groot bureau. Ook is er een snelle internetverbinding, minibar, flatscreen televisie en pay TV. Een balkon en bad zijn ook mogelijk. Wanneer u een Superior Savoy Kamer boekt, is het ontbijt inbegrepen, evenals internet en pay TV en extra voorzieningen zoals vers fruit, bron water, verzorgingsproducten, badjas en pantoffels. De fitnes sruimte in het hotel is gratis beschikbaar. Hier vindt u moderne apparatuur voor een complete workout.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate