Vind de leukste reis

Vakantiecentrum De Fruithof

Drenthe / Klijndijk
  1 van 6
Camping De Fruithof is een gezinscamping in de bosrijke omgeving van Drenthe, vlakbij Emmen. Gezinnen kunnen op deze kindvriendelijke camping heerlijk vakantie vieren, waarbij een uitje naar de Dierentuin in Emmen niet mag ontbreken. De camping is echter ook zeer geschikt als seniorencamping, waar u kunt wandelen en fietsen door de prachtige natuur van Drenthe!

De vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Niets moet, alles mag en er is genoeg tijd om te genieten en te ontspannen. Op Vakantiecentrum De Fruithof heeft u gegarandeerd een onver getelijke vakantie. De camping is gelegen in Klijndijk, een klein plaatsje bij Emmen in Drenthe. Op de camping kunt u genie ten van mooie, ruime kampeerplaatsen tot een modern en goed verzorgd sanitairgebouw, in een prachtige omgeving waar meer dan genoeg te beleven is voor jong en oud en alle faciliteiten op de camping om u dagenlang te vermaken zonder dat u het terrein hoeft te verlaten. Vanuit de camping bent u binnen een paar kilometer in het centrum van Emmen of in Dierenpark Emmen! Drenthe biedt u verder prachtige natuur en ontdek ook de hunebedden die zo kenmerkend zijn voor de provincie Drenthe.

Flip en Fleur zijn overal op de camping terug te vinden. In de schoolvakanties zorgen zij ervoor dat de kleintjes zich nooit hoeven te vervelen. Maar natuurlijk kunnen ze zich ook uren vermaken in het grote zwembad, roetsjen van de glijbaan, tafelvoetballen in de recreatiezaal, in een bootje over de speel vijver varen of spelen in een van de vele speeltuinen op de kampeervelden. Na een heerlijke, ontspannen vakantie op De Fruithof kunt u er weer helemaal tegenaan!
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate