Vind de leukste reis

Moeke Mooren

Gelderland / Appeltern
  1 van 5
Genieten van een kopje koffie en een schitterend uitzicht in De Serre of op het Panoramaterras. Genieten tijdens een super gezellige bruiloft of een spetterend feest in één van onze zalen. Genieten van een heerlijke lunch of diner in restaurant De Gruijterij, of samen met vrienden van een borrel in Moeke's Kaffeej. Het kan allemaal bij Moeke Mooren en daarná hoeft u niet naar huis, want bij Moeke Mooren kunt u ook genieten van een hotelovernachting.

Varend beginnen of eindigen? Eerst een fietstocht over de slingerende dijken en daarna een spetterend feest? Beginnen met een champagne-ontbijt, daarna lekker zonnen aan de Maas, een wandeling langs het prachtige natuurgebied, uitge breid lunchen of dineren en dan een potje bowlen of een andere activiteit? En daarna een overnachting in ons 4-sterren hotel?
 
Ingeklemd tussen de majestueuze rivieren de Maas en de Waal, is het Land van Maas en Waal heel lang een vergeten stukje Nederland geweest. Bijna niemand wist hoe schitterend de dijken door het wijdse landschap kronkelden, hoe indruk wekkend de blauwe luchten zich aftekenden boven de verstel de dorpjes.Dorpjes waar arbeiders hun brood verdienden op de steenfabriek en het leven voortkabbelde, mede dankzij Boudewijn de Groot en zijn allergrootste hit ontdekte de rest van Nederland wat al die jaren verborgen was: Het Land van Maas en Waal
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate