Vind de leukste reis

Recreatiecentrum Zandpol

Drenthe / Zandpol
  1 van 4
Recreatiecentrum Zandpol is een gemoedelijke, sfeervolle gezinscamping, waar service en gastvrijheid nog gewoon is. Recreatiecentrum Zandpol ligt in de zuidoosthoek van Drenthe. Aan de uitloper van de hondsrug en direct bij het prachtige oudste oergebied van Nederland het Bargerveen.

Op fietsafstand rijdt u Duitsland in waar de Ja-knikkers nog in werking zijn. In de directe omgeving zijn er vele beziens waardigheden zoals; dierenpark- veenmuseum- smalspoor museum enz. Kinderen hebben een streepje voor op de camping, in de vakantieperiode is er een uitgebreid recrea tieprogramma voor alle leeftijden. Voor een ontspannen vakantie voor jong en oud moet u dus op Recreatiecentrum Zandpol zijn.

Bij aankomst in Zandpol valt al direct de gemoedelijke sfeer op, midden in de natuur waar het fijn kamperen is zowel voor korte als lange vakanties. Fietsen en wandelen samen er op uit, genieten in de bossen die grenzen aan Zandpol. Trouwens luieren op ons strandje en zwemmen in het natuurbad is puur waterplezier ook voor de kleintjes. Wegdromen onder het vissen in het Stieltjeskanaal, of een dagje eens helemaal niets doen, het kan allemaal.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate