Vind de leukste reis

Camping De Rammelbeek

Overijssel / Lattrop/Ootmarsum
  1 van 6
Wij heten u van harte welkom op 'De Rammelbeek', een bijzonder gemoedelijke 4-sterren camping in het mooiste deel van Twente, dicht bij de Duitse grens. Kamperen in Twente, dat is genieten van een bijzondere campingsfeer en gezonde buitenlucht.

Camping deels in het bos: lekker rustig dichtbij Ootmarsum en Bad Bentheim. Men is zorgzaam en vriendelijk. Geschikt voor jong en oud. De jongeren hebben een eigen honk. Men gaat milieubewust met water om. Je kunt er volop genieten van het prachtige Twente.
U bent op onze camping van alle gemakken voorzien en mede dankzij de rijke historie, de schitterende natuur en de ultieme rust op het platteland bent u verzekerd van een onthaast en prettig verblijf. De camping dankt haar naam aan het beekje 'de Rammelbeek' dat naast en door de camping stroomt. De rustige ligging, in bosrijke omgeving en aan een recreatie meertje is zeer fraai. Op 18 hectare grasgrond bieden we circa 460 zeer royale, afgebakende plaatsen (van tenminste 100 m2), zowel aan de bosrand als op de zonneweide.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate