Vind de leukste reis

Camping Recreatiepark De Berckt

Limburg / Baarlo
  1 van 8

Camping De Berckt is een waar paradijs voor kinderen. Ze zullen zich een heuse ridder of jonkvrouw voelen, want het park is in dit thema ingericht. Zo is er een groot speelkasteel waar ze met hun vakantievriendjes in kunnen klimmen en klauteren. En wat te denken van het subtropisch zwemparadijs op deze Nederlandse camping? Deze is ingericht als middeleeuws kasteel met een grote drakenglijbaan, speelboot, whirlpool, stroomversnelling en peuterbad. Zelfs degenen die niet van water houden, beleven hier een topdag!

Naast het schitterende zwembad biedt de camping u leuke animatie. Zowel de jeugd als volwassenen kunnen genieten van diverse activiteiten zoals shows, bingo, live muziek, spel letjes, theater en de kinderdisco.  Boodschappen doet u in de aanwezige supermarkt, maar u kan uw honger ook laten stillen door een heerlijke maaltijd restaurant het Drakennest. U merkt het al, het is hier heerlijk kamperen!

U verblijft in de mooie provincie Limburg. Hier is het heuvel achtig en treft u de natuur. De camping ligt bij rivier de Maas. Naast verschillende natuurgebieden in het gebied, is er in Baarlo zelf veel te beleven. Bezienswaardigheden zijn Kasteel de Berckt, Kasteel d’Erp, Kasteel de Raay, Huis Oyen, stuw in de Maas, kloosterdorp Steijl en de botanische tuin de Jochumhof. Winkelsteden in omgeving zijn onder meer Roermond, Venlo, Valkenburg, Heerlen. Ook liggen er diverse pretparken in de buurt. Als dat nog geen leuke vakantie wordt…

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate