Vind de leukste reis

Dierenpark Taman Indonesia

Overijssel / Kallenkote
  1 van 6
Wel eens een gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo’s die kunnen praten? Neem dan eens een kijkje in tropisch dierenpark Taman Indonesia. Hier vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paal woning of rondsnuffelen op een heuse pasar. Voor kinde ren is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wayangtheater.

Dierverzorger voor één dag! Voor het eerst opent dierenpark Taman Indonesia de weekenden van november ook haar parkdeuren. Speciaal op deze dagen kunnen de kinderen ervaren wat een dierverzorger zo al doet. Ze leren observeren, tropische dierenopdrachten maken, en mogen met de dier verzorger mee de dieren voeren. Aan de hand van belangrijke dierenopdrachten, leren de kinderen hoe de dieren in Taman Indonesia leven.
Ook kunnen ze de dierverzorger ontmoeten en haar een handje helpen met het voeren. De dierverzorgster bespreekt de opdrachten met hen, waarna ze hun welverdiende dieren kenner certificaat mee naar huis mogen nemen. Als extraatje mogen de kinderen ook hun eigen fruit meenemen wat ze samen met de dierverzorgster aan bepaalde dieren mogen voeren. Entree prijs inclusief deze leuke activiteit bedraagt € 5,00 voor kinderen
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate