Vind de leukste reis

Railz Miniworld

Zuid-Holland / Rotterdam
  1 van 5
De grootste miniatuurwereld van Nederland.Railz Miniworld is een nieuwe familieattractie voor jong en oud! Het is een levendige modelwereld met karakteristieke beelden uit het Nederlandse landschap. Een unieke beleving in miniatuur voor het hele gezin! De miniatuurwereld is bijna 500 m2 groot. Er rijden ruim 100 modeltreinen en er ligt meer dan 2 kilometer rails. Ook rijden volautomatisch modelauto’s rond tussen de honderden modelgebouwen. Elke 24 minuten dimt het zaallicht in een reeks avond- en ochtendkleuren, waarbij duizenden lampjes aangaan in huizen en op straat.
Railz Miniworld is overdekt dus ook bij regenachtig weer is het een prima locatie voor een gezellig uitstapje. Voor kinder feestjes, schoolreisjes en personeelsuitjes heeft Railz Mini world leuke arrangementen.

Groot in de kleinste details. Er is van alles te zien en te beleven in het wonderlijke miniatuur landschap. Goederen- en passagierstreinen rijden over de vele spoorbanen en het wordt dag en nacht! Elke 24 minuten dimt het zaallicht in een reeks avond- en ochtendkleuren. De talloze lampen in de huisjes en op straat gaan aan. En in de haven? Daar wordt stug door gewerkt… Kijk maar eens in de oude stadshaven, de containerterminal en naar de fraaie vrachtschepen. Tijdens je Railz Miniworld tour kom je namelijk ook langs de grootste overdekte modelhaven van Europa. Deze fascinerende beelden vormen een wereld op zich en prikkelen je fantasie
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate