Vind de leukste reis

Expeditie Ecodrome Zwolle

Overijssel / Zwolle
  1 van 5
In Expeditie Ecodrome Zwolle gaan stoere, nieuwsgierige kids op avontuur! Hier beleven bezoekers op één dag een avontuur tussen een enorme mammoet, hongerige piranha’s én komen ze ook nog alles te weten over de ontdekkingsreis van avon turier Darwin. Ze maken een tocht door een verlaten goudmijn, een watermonstertunnel of varen per avonturenkano door de moerassen van Zuid-Amerika.

Expeditie Ecodrome Zwolle combineert de fun van een attrac tiepark met de educatieve waarde van een museum. Hier door is een dagje in het Zwolse themapark naast erg leuk en span nend, ook interessant en leerzaam. Bezoekers kunnen buiten op ontdekkingsreis gaan, maar er zijn ook veel indoor activiteiten. Hierdoor is er in Expeditie Ecodrome Zwolle op zon nige, maar ook op regenachtige dagen van alles te beleven.

Ook voor (semi-) zakelijke bijeenkomsten zijn er verschillende multifunctionele ruimtes en cateringfaciliteiten, geschikt voor groepen van 50 tot 300 personen. Expeditie Ecodrome Zwolle is onderdeel van Libéma
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate