Vind de leukste reis

Controversy Tram Inn

Noord-Holland / Hoogwoud
  1 van 6

In het pittoreske Noord Hollandse Hoogwoud vindt men wel een heel bijzondere boerderij: de Controversy Farm. Geen gewone boerderij, deze heeft namelijk de beschikking over een nieuwe en compleet ingerichte treinwagon van ruim 21 meter lang en 2 originele trams omgebouwd tot 3 zeer luxe appartementen welke allen ingericht zijn in een eigen uniek landen- thema! De thema's zijn in de stijl van de landen Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.

In de "livingroom" is een groot scherm met beamer geplaatst, er is verwarming maar ook airconditioning, de gehele trein is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en als klap op de vuurpijl is er een ruime jacuzzi voorzien van whirlpool en jetstreams die, om het nog unieker te maken, geplaatst is in een omgekeerde sombrero. De trein is dus voorzien van een overdaad aan luxe en dit alles in Mexicaanse sfeer. Geschikt voor maximaal 4 personen. Alleen in de bestuurderscabine mag gerookt worden. 

Op het zeer originele DAF-terras, wat bovenop het dak van het treinstel staat, kunt u in de cabine van een DAF truck genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving. 's Morgens krijgt u een heerlijk ontbijt in de stijl van uw appartement. Twee van de drie compartimenten zijn geschikt voor maximaal 2 personen, één is geschikt voor 4 personen. In dit volledige, 22-meter lange tramstel heeft u de beschikking over 2 tweepersoonsbedden zodat de kinderen in dezelfde tram slapen.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate