Vind de leukste reis

Maritiem Museum Rotterdam

Zuid-Holland / Rotterdam
  1 van 4
In het Maritiem Museum Rotterdam is van alles te zien (maar vooral veel te doen!) over scheepvaart, de Rotterdamse haven en het leven op zee. Ben je tussen de vier en tien jaar, ga dan met Professor Plons mee op avontuur! In het grote speelschip kun je koken in de kombuis, film kijken vanuit de slaapkooi of bevelen geven vanuit de stuurhut. Ontdek de werking van een graanzuiger in de ballenbak of stap in een politieschip.
Met de computer kun je een schip laden en lossen, een olie tanker laten varen en van alles te weten komen over seinen op zee. Buiten op het terras staan containers klaar om met een vrachtwagen, trein of schip over een parcours te worden vervoerd. Vergeet niet de inhoud van je container te scannen, straks blijkt er smokkelwaar in te zitten!

Op ontdekkingsreis in een marineschip. Even stoom afblazen? Ontdek met je hele familie de geheimen van het vernieuwde museumschip ‘Buffel’. De kanonnen bulderen weer, de stoom machines draaien op volle toeren en het ‘zeuntje’ jast de piepers in de kombuis. Stap aan boord en ontdek het leven van de matrozen op dit échte schip. Snuffel in de kajuit van de kapitein, griezel in de scheepsgevangenis of zet zelf een heuse stoommachine in werking!
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate