Vind de leukste reis

Villa Terre Panache

Noord-Holland / Zandvoort
  1 van 5

Villa Terre Panache is een vrolijk gekleurd huis, geschilderd in de kleuren van de Mediterranee. Het lavendelblauw van de Provence en het turquoise en rose van de Côte d'Azur. De villa ligt in Zandvoort, op loopafstand van het strand, de zee, de duinen en het gezellige oude centrum. Een prima plek voor een weekend of week met vrienden en/of familie, want er is plaats voor 10 personen, verdeeld over 5 kamers. Er is 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig.

Je hebt hier de beschikking over een ruime eetkamer en een keuken die is voorzien van een magnetron, een extra breed gasfornuis, afwasmachine en koelkast en een ruime woonkamer met gezellige zithoek met spelletjes en tijdschriften. Je kunt je natuurlijk culinair uitleven in de eigen keuken, maar ook kan er op verzoek voor een kindvriendelijke 3-gangen maaltijd gezorgd worden. In het dorp en op het strand zijn ook vele eetgelegenheden, dus keuze genoeg!

Een lekker dagje strand, een dagtripje naar Haarlem of Amsterdam, een wandeling of fietstocht door de duinen. Alles is hier mogelijk. Voor de kinderen worden door www.strandactief.nl allerlei activiteiten georganiseerd, zoals strandgolf en schatgraven. Of, iets heel anders, volg eens een bijzondere schilderworkshop bij de eigenaresse van Villa Terre Panache. Deze is geschikt voor jong en oud.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate