Vind de leukste reis

Kustpark Egmond aan Zee

Noord-Holland / Egmond aan Zee
  1 van 6

Egmond aan Zee ligt in de grote badplaats Egmond aan Zee. Dit is het ideale vakantiepark voor liefhebbers van strand, zee en zon. Hier kunt u lange strandwandelingen maken, urenlang dwalen door het prachtige duinlandschap en natuurlijk genieten van de warme zon. Lekker dineren, kunt u in de vele restaurants en eetcafés langs de boulevard. Wilt u winkelen? Bezoek dan de Bazaar in Beverwijk, dit is de grootste Bazaar in Europa.

Faciliteiten Egmond aan Zee
De vrijstaande chalets liggen in het natuurgebied van de Noord-Hollandse duinen. Een lekker rustige plek om te genieten van uw vakantie. Hebt u kleine kinderen, dan zijn er ook kindvriendelijke chalets te huur. Op Kustpark Egmond aan Zee staat het genieten aan zee voorop. De kinderen gaan zandkastelen bouwen of vliegeren, terwijl u lekker ontspant en geniet van uw welverdiende rust.

Is het een dagje wat minder weer, dan kunt u toch lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad. Voor de kleine kinderen is er een kleuterbad en de Koos Kids Club. Maar ook in de speeltuin of op de trampolines kunnen ze zich lekker uitleven. Verder wordt er een leuk sport- en animatieprogramma verzorgd. Om het plaatje compleet te maken, is er ook nog een handige Food Market, waar u alles vindt voor een heerlijke maaltijd. Kortom; Kustpark Egmond aan Zee staat garant voor een geweldige strandvakantie.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate