Vind de leukste reis

VakantiePark Aquadelta

Zeeland / Bruinisse
  1 van 7
Zoekt u luxe, rust en zeer uitgebreide faciliteiten? Een uniek vakantiepark, gelegen aan de oevers van het Zeeuwse Grevelingenmeer? En een accommodatie die in niets onderdoet voor het comfort en luxe dat u thuis gewend bent? Maak dan kennis met het geheel vernieuwde VakantiePark Aquadelta, waar u de keuze heeft uit zeer uiteenlopende accommodaties, waarmee voor elk budget en elk gezelschap de passende oplossing geboden wordt. Heeft u iets te vieren? Een jubileum, bruiloft, de jaarlijkse familiereunie, een verenigingsuitje of een bedrijfsfeest: VakantiePark Aquadelta biedt u een keur aan grote familiewoningen, geschikt voor gezelschappen van 8, 12, 14 of zelfs meer personen!

Op Resort AquaStaete verblijft u in een gloednieuw buitenhuis dat alle luxe, comfort, ruimte en rust biedt die u zich maar wensen kunt. De onder architectuur gebouwde woningen liggen in een parkachtige en waterrijke omgeving.. De Buitens zijn allen vrijstaand, vrijwel allemaal gelegen aan het water. Voor zes tot twaalf personen, met of zonder sauna. Gesitueerd rondom het gezellige centrum van VakantiePark Aquadelta en de parkachtige binnentuin, kunt u vakantie vieren in de geheel vernieuwde vakantiewoningen 't Centrum. Deze woningen bevinden zich op de begane grond of etage en beschikken over een ruim balkon en/of tuin. Luxe is standaard met een vaatwasser, magnetron en boxspringbedden. Voor twee tot zes personen.

Ontspannen of inspannen: met een keur aan sportfaciliteiten biedt VakantiePark Aquadelta u een ruime keuze. Bowling, tennis, squash of fietsverhuur, kijk snel verder voor alle mogelijkheden! Tijdens uw vakantie op VakantiePark Aquadelta heeft u aan de kinderen geen kind! Want naast de kindvriendelijke inrichting en uitrusting van een groot aantal accommodaties, kunnen de kleinsten voor allerlei vermaak op het park terecht. Enkele voorbeelden zijn het unieke Kinderland, speeltoestellen en een uitgebreid recreatieprogramma tijdens schoolvakanties. VakantiePark Aquadelta beschikt over een eigen overdekt zwembad, waar u als gast gratis gebruik van kunt maken! Iedereen kan hier lekker zwemmen, relaxen of gebruik maken van de superwaterglijbaan. Buiten is een zonneterras met uitzicht over het water. Ook aan de kleinsten onder ons is gedacht: het zwembad beschikt over een aparte kinder-waterspeeltuin en een peuterbad met extra warm water.    
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate