Vind de leukste reis

Park Rondeweibos

Zuid-Holland / Rockanje
  1 van 4

Camping Molencaten Park Rondeweibos, gelegen in het schitterende duingebied 'Voornes Duin', is genieten van de rust, de natuur en natuurlijk van de zee en het strand. Rondeweibos biedt met volledig ingerichte stacaravans en de vele faciliteiten hiervoor de ideale mogelijkheid. De camping heeft aan faciliteiten een prachtig verwarmd openluchtzwembad met waterglijbaan en apart kinderbad. Onderneem een leuke activiteit zoals jeu de boules of leef je uit op het voetbal- en sportveld.

Koken hoeft niet altijd, want je kunt ook een lekker hapje eten in het restaurant of de snackbar. Tevens kun je hier maaltijden afhalen. De dagelijkse boodschappen kun je halen bij de (mini)supermarkt. De bar heeft een gezellig terras waar je kunt genieten van een heerlijk drankje. Voor de kinderen is er een kinderbad, kunnen ze spelen in de speelkamer of de speeltuin. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam dat leuke spellen en activiteiten organiseerd voor jong en oud.

De gezellige badplaats Rockanje ligt op ca. 2 km. Het strand ligt op ca. 1 km. Er zijn vele prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet, onder andere door het Voornes Duin. Onderweg heb je de kans oog in oog te staan met reeën of blauwe reigers. Ook in de verdere omgeving zijn voldoende uitstapjes mogelijk. Zo zijn het Haringvliet en het zoetwatermeer De Brielse Maas zeer geschikt voor watersportrecreatie zoals vissen, zeilen en surfen. Ook een uitstapje naar het historische Brielle is zeker de moeite waard.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate