Vind de leukste reis

Van der Valk Hotel Gilze-Rijen

Limburg / Noord-Brabant / Gilze
  1 van 4

Het bekende in landhuisstijl gebouwde 4-sterren Van der Valk Hotel Gilze-Rijen is strategisch gelegen, in het landelijke Hart van Brabant, tussen de steden Tilburg en Breda en op een half uur van Antwerpen. Om deze reden ook vaak hotel Tilburg of hotel Breda genoemd. De omgeving is een der meest veelzijdige van de provincie Noord-Brabant. Het hotel is gelegen aan de westelijke zijde van regio Midden-Brabant en behoort tevens tot de Baronie van Breda, met daardoor een ruime keuze uit het mooiste van twee werelden als het ware!

Een bezoek aan de Efteling of Beekse Bergen (kaartjes verkrijgbaar), dagje shoppen in Breda, Tilburg of Antwerpen? De omgeving leent er zich uitstekend voor om er met de fiets op uit te gaan. Uitgestrekte landbouwgebieden worden begrensd door prachtige boscomplexen. Combineer het verkennen van de schitterende regio met een verblijf in een van onze comfortabele hotelkamers, waaronder de ruime familiekamers!

Het hotel beschikt over een uitgebreid Wellnes Centre met zwembad, Jacuzzi, sauna, Turks stoombad, solarium, relaxruimte en fitnessfaciliteiten, een gezellige hotelbar, een eigen Casino en een uitmuntend restaurant.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate