Vind de leukste reis

Vakantiepark TjermelÃĒn

Friesland / Waddeneilanden / Oosterend
  1 van 4
Terschelling is een van de donkerste plekken in Nederland waar je 's avonds naar de schitterende sterrenhemel kunt kijken. Beleef op vakantiepark Tjermelan de sterrennacht zoals Willem Barentsz deze heeft beleefd op zijn reis naar Nova Zembla. Om alvast in de stemming te komen kunt u eerst het Planetarium in Franeker bezoeken.

Op Terschelling mag u museum ’t Behouden Huys bezoeken waar u alles te weten komt over onze beroemde ontdekkingreiziger Willem Barentsz. U beleeft nog het gemoedelijke eilandgevoel en de oorspronkelijke Terschellinger sfeer. Vakantiepark Tjermelân biedt u alle ruimte om heerlijk uit te rusten en van uw vakantie te genieten. Het park ligt aan de minder toeristische en nog voor velen niet ontdekte Oostkant van Terschelling, tussen de dorpen Hoorn en Oosterend.

Op nog geen kilometer afstand van Werelderfgoed Waddenzee en natuurreservaat de Boschplaat. Hier beleeft u nog het gemoedelijke eilandgevoel en de oorspronkelijk Terschellinger sfeer. Vakantiepark Tjermelân is een modern en veelzijdig bungalowpark met hotel. Tjermelân heeft een sauna, rijwielverhuur en een wasserette. Gratis Wifi is aanwezig. Er is een gezellige ontbijtzaal met een broodjes- en ontbijtservice. Ook zijn er oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate