Vind de leukste reis

Megapret

Gelderland / Lievelde
  1 van 8

Megapret is het leukste familie speelpark van de achterhoek. In een landelijke omgeving vind u een binnen en buiten speelpark geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook voor de volwassenen is er van alles te beleven. Megapret is Buitenpret, Binnenpret, Waterpret en Golfpret, kortom bij ieder weertype is er van alles te doen.

Binnen vind u o.a. een binnenspeeltuin met  springkussens, trampolines, kinderdisco, lachspiegels,  en zelfs een 30 meter lange rodelbaan op 7 meter hoogte. Buitenpret bestaat uit een grote speeltuin, de grootste die u in de achterhoek kunt vinden met o.a. een trekkerbaan, airtrampoline, verkeerspark, shuttle baan, diverse speeltoestellen.

Tijdens de warme dagen is  Waterpret geopend, het grootste spraypark van Nederland, zeer veilig een diploma heb je niet nodig. Voor de volwassenen is er Golfpret, een 18 holes adventuregolfbaan, snookergolf  en de Boerenspeurtocht. U kunt natuurlijk ook  genieten op een van onze gezellige terrassen. Bij ons zijn alle prijzen lekker achterhoeks laag, en de arrangementen zeer handig. 

Nieuwsgierig??? Kijk dan snel op onze site voor alle informatie 

Graag tot ziens.

 

Type Overig
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate