Vind de leukste reis

Hotel Townhouse Designhotel Maastricht

Limburg / Maastricht
  1 van 5

Het Townhouse Design Hotel ligt in de bruisende stad Maastricht, waar altijd wel wat te beleven valt. Zo kunt u het Bonnefanten Museum of een theatervoorstelling bezoeken, of aan het Vrijthof op een terrasje plaatsnemen. Voor winkelliefhebbers is Maastricht ook een perfecte uitvalsbasis met zijn vele winkels in de gezellige straatjes. In Maastricht kunt u het Bourgondische leven ontdekken in de vele gezellige restaurants en eetcafés.

Het Townhouse Design Hotel is een trendy hotel waar u zich gelijk thuis zult voelen. Iedere gast is vrij en kan alles vragen en alles zelf pakken. Het hotel is comfortabel en modern ingericht en heeft een warme uitstraling. In de living kunt u heerlijk bijkomen van een actieve dag en ontspannen een boek lezen uit de bibliotheek. Ook is het mogelijk om een laptop te lenen. Uw auto parkeert u veilig in de afgesloten parkeergarage.

Bij een overnachting in het Townhouse Design Hotel waant u zich in uw eigen logeerkamer. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Het hotel beschikt over 69 kamers waaronder het type basic en medium. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche of bad en een tweepersoonsbed. Op de medium kamer vindt u een Hästens tweepersoonsbed. Verder beschikken de kamers over een televisie, kluis en airconditioning.

Het ontbijt staat op weekdagen voor u klaar van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 11:00 uur.
Het hotel beschikt niet over een eigen bar of restaurant. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar uit een automaat. Maastricht wordt geroemd om zijn grote aanbod uitstekende restaurants, waar u lekker kunt dineren. Ook zijn er vele terrasjes, bijvoorbeeld rond het mooie Vrijthof.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate