Vind de leukste reis

Maak je eigen ringtoon

Noord-Brabant / Tilburg
  1 van 5

Ringtones

Bij de ringtone workshop gaan de deelnemers een eigen unieke ringtone maken. De basis van de ringtone wordt gevormd door de stem. Deze kan worden bewerkt en eventueel worden aangevuld met samples uit onze enorme geluiden bibliotheek.

Het mooie van deze workshop is dat er heel snel een leuk en uniek resultaat is. Een ringtone is maar een heel kort stukje geluid maar de deelnemers kunnen er wel al hun creativiteit en eigenheid in kwijt.

of

Remixen

Bij de remix workshop is het de bedoeling dat de deelnemers een heel eigen versie van één of meerdere bestaande nummers gaan maken. Er wordt oa geleerd hoe je in de muziek kan ‘knippen en plakken’, hoe je twee nummers door elkaar mixt en hoe je onder een prachtige zangpartij een eigen beat kan zetten.

Wij hebben in de Elektruck een grote verzameling van kant en klare nummers maar wil je graag zelf muziek aanleveren om mee te werken dan kan dat, mits op tijd aangeleverd.

Hoorspelen

Een hoorspel is een luister programma in verhaal vorm waarbij naast stemmen ook omgevingsgeluiden te horen zijn. Het zelf maken en op zoek gaan naar passende geluiden kan leiden tot hilarische momenten.

Deze workshop kan zeer goed aansluiten bij een onderwerp wat op school behandeld is of wordt. Denk aan bijvoorbeeld een leuke geschiedenisles of juist een actualiteit.

Het werkt het beste als de leerlingen in de klas al een klein stukje tekst hebben gemaakt. Graag overleggen we van te voren over deze workshop om u de juiste handvaten te geven en zodoende tot het beste resultaat te komen.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate