Vind de leukste reis

Kooman's Poppentheater

Zuid-Holland / Den Haag
  1 van 3

Kooman's Poppentheater speelt elke woensdag- en zaterdagmiddag om 14.30 een kindervoorstelling in het eigen theater in Den Haag. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie zijn er extra kindervoorstellingen.

De voorstellingen zijn vrolijk en (een beetje) spannend, met verrassende decors, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen. Voor iedereen van 5 jaar en ouder!

Vier je verjaardagspartijtje in het poppentheater in Den Haag, neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en geniet van één van de spannende voorstellingen. Een verjaardagspartijtje om nooit meer te vergeten!

Het verjaardagspakket geldt voor een verjaardagspartijtje met minimaal 5 kinderen en is niet geldig i.c.m. met andere kortingen zoals vrijkaartjes of Uitpas. Een verjaardagspakket kan alleen vooraf worden besteld, dus niet ter plekke in het theater.


Na de voorstelling nog niet naar huis? Op aanvraag sturen wij u onze speurtocht naar het strand (alleen bij verjaardagspakket). De wandeling duurt ongeveer een half uur. Ook is 50 meter verderop in de Frankenstraat een kleine, rustige speeltuin te vinden.

Schoolvoorstelling

Kooman's Poppentheater speelt ook voorstellingen exclusief voor uw basisschool. In ons theater of op locatie. De voorstellingen zijn geschikt voor kleuters, middenbouw- EN bovenbouwleerlingen.

U kunt ook twee voorstellingen op een ochtend of middag boeken. Bijvoorbeeld eerst voor groep 1-4 , daarna voor groep 5-8. De voorstelling wordt dan aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Schoolvoorstellingen zijn mogelijk op alle ochtenden en middagen, behalve op woensdagmiddag.

Ligging

Frankenstraat 66 Den Haag

Openingstijden

kassa geopend: 14.10 uur

aanvang: 14.30 uur

einde: 16.00 uur

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate