Vind de leukste reis

Sint Gillishof Appartementen

Limburg / Bocholtz
  1 van 7
De sfeervolle, luxe appartementen zijn gesitueerd in een monumentale hoeve uit de 13de eeuw, met een vierkante binnenplaats; de hoff. Bij de restauratie bleven authentieke elementen bewaard. Enkele appartementen zijn gelijkvloers en rolstoelgeschikt. Op kleine schaal vindt er nog landbouw en veeteelt plaats. Er zijn Limousin zoogkoeien, schapen, kippen en ganzen.

Voor Kinderen:
Wij krijgen het steeds weer te horen. De kleintjes hebben zich prima vermaakt; en als zij het naar de zin hebben kunnen ouders ook rustig genieten of eindelijk eens dat boek lezen wat er al zo lang ligt. En vergeet onze Finse sauna niet! Men waardeert de kleinschaligheid en overzichtelijkheid van ons terrein. Het terrein is zo ingericht dat kleintjes niet gauw de loop richting straat hebben maar zich bezighouden op het achtererf.

Hier is de speelweide, de speeltuin en.......het belangrijkste; de hooiberg gesitueerd. Hebben ze deze eenmaal ontdekt dan is er geen houden meer aan. Waarschijnlijk wordt elk voorstel voor een uitstapje afgewezen omdat ze niet meer uit de hooiberg te slaan zijn. Gebruik hiervan is wel aan enkele kleine toezichts- en veiligheidsregels gebonden. Er is verder voldoende ruimte om te skelteren, tennissen en voetballen, jeu de boulen enz. In de warme weken van de zomer staat er op de binnenplaats een kinderbad. Vanuit uw luie stoel heeft u hier altijd zicht op.
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate