Vind de leukste reis

CampSpirit

Flevoland / Biddinghuizen
  2 van 4
Voor een ontspannen vakantie op een onbewoond eiland hoeft u voortaan het land niet meer uit. Midden in het Veluwemeer, vlakbij Harderwijk, ligt een klein eilandje, waar u voor een paar dagen een waar nomadenbestaan kunt leiden. CampSpirit staat voor duurzaam toerisme met respect voor de natuur. Zo komt het water voor douches en toiletten uit eigen bron en wordt het afvalwater gezuiverd door een helofytenfilter. Ook is er een kleine biologische groente- en kruidentuin op het eiland. Er wordt schoongemaakt met milieuvriendelijke middelen en het afval wordt gescheiden ingezameld.
U overnacht in een van de twaalf gezellig ingerichte, authentieke tenten zoals de tipi, een indianentent, of de ger, een Mongoolse nomadentent. Alle meubels zijn zelfgemaakt in de stijl van de tenten. Voorzien van alle gemak en comfort, geniet u zorgeloos van het buitenleven met eindeloos uitzicht over het water. Het is ook mogelijk om het hele eiland te huren als groepsverblijf. U kunt deelnemen aan cursussen en workshops op het gebied van creativiteit, gezondheid of zelfontplooiing, of diverse natuurgeneeskundige behandelingen ondergaan.

De grootste tipi is ingericht als centrale ontmoetingsplek en slechtweervoorziening. Hier liggen gezelschapsspelletjes, boeken en creatieve materialen. Buiten hangen hangmatten om lekker in te ontspannen. Ook kunt u een bootje huren om de Veluwerandmeren te ontdekken. Op en om het eiland valt genoeg te beleven. De Kluut ligt centraal in Nederland, dicht bij mooie natuurparken en ander vermaak (Walibi World, Aviodrome, Bataviastad, Dolfinarium, Apenheul, Koningin Julianatoren enz). Vier keer per dag vaart onze veerboot op en neer naar Flevoland (ca. 10 min) vanwaar u allerlei uitstapjes kunt maken.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate