Vind de leukste reis

De Jonge Stee

Gelderland / Veluwe / Vierhouten
  1 van 9
De Jonge Stee is een bijzondere plek om heerlijk even bij te komen of om langer te verblijven. De Jonge Stee is van oorsprong een Veluwse hallenboerderij. De Jonge Stee herbergt thans 3 luxe gastenkamers, een bar, een bibliotheek, een wellnessgedeelte met sauna, dompelbad en ruimten voor massage en beautybehandelingen. De Jonge Stee onderscheidt zich door de rust en de persoonlijke aandacht. Badjassen, slippers en badproducten zijn standaard op de kamers aanwezig.
De Jonge Stee ligt op een 4 ha groot terrein. Dit terrein is een oase van rust. Op het terrein bevinden zich ook twee vakantiewoningen. Eén vakantiewoning is voor 2-4 personen. De andere vakantiewoning is een chalet met 2 verdiepingen, geschikt voor 4-8 personen. De kamers en de vakantiewoningen zijn ingericht door een styliste waarbij bijzondere materialen en authentieke meubels zijn gebruikt.
Het uitgebreide ontbijt met heerlijke streekproducten en verse eitjes van eigen kippen wordt geserveerd aan de imposante tafel in de voormalige deel of bij mooi weer op het onlangs ingerichte ontbijtterras. De Jonge Stee ligt in de nabijheid van de golfbaan van Nunspeet. Vanuit De Jonge Stee is er ruime keuze aan wandel-, fiets- en ruiterroutes. Fietsen staan ter beschikking van de gasten.
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate