Vind de leukste reis

Bungy Jump Holland

Zuid-Holland / Den Haag
  1 van 1
In principe voor alle leeftijden. Jongens en meisjes jonger dan 18 moeten schriftelijke toestemming van hun ouders of voogd hebben. Het springen is niet aan te raden voor mensen met ernstige blessures, hartklachten of rugklachten.
Bungy jumpen is feitelijk al veel ouder dan de meeste mensen denken. Enkele indianenstammen op een eilandengroep in de Stille Zuidzee hadden een soort bungy jump als ritueel. Mannen sprongen als test van moed en hun mannelijkheid met een liaan van een metershoge stelling van bamboe.Gelukkig is het bungy jumpen bij Bungy Jump Holland een stuk veiliger. In Scheveningen kun je van de toren van de pier een spannende 'jump' nemen.
 
Het is handig als je eerst het stappenplan op de website leest. Dan ben je vast een beetje voorbereid. Bungy Jump Holland is ook te vinden op een groot aantal evenementen door het hele land. In de agenda op de website staat precies wanneer en waar. Hier staat ook vermeld dat er nog een aantal spannende dingen te doen zijn: o.a. tokkelen of katapulten. Bij slecht weer kan er niet gesprongen worden. .
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate