Vind de leukste reis

Restinn Andijk

Noord-Holland / Andijk
  1 van 6

Restinn staat voor buitengewoon genieten, het hele jaar door. Bij Restinn kun je onthaasten, bijkomen en bovendien de natuur en het boerenleven optimaal in je opnemen. Aan alles is gedacht om je van een heerlijk verblijf te verzekeren. De vrijstaande Restinn hotelhuisjes zijn zonder uitzondering geplaatst op het boerenerf. Zo heb je altijd een prachtig uitzicht op de natuur of het boerenland. Restinn Andijk, met 6 hotelhuisjes, is op een boerderij vlakbij de IJsselmeerdijk gevestigd. Bij helder weer zijn de vele zeilen van de schepen die net onder de kust van het IJsselmeer varen goed te zien. Om de boerderij ligt 20 hectare grond, waar de koeien van april tot november overdag op grazen.

Een deel van de grond wordt gebruikt voor de tulpenteelt. Zeker in het voorjaar zijn dan de schitterendste kleuren te zien. Niet ver van de boerderij ligt Andijk, een echt Westfries dorp met lintbebouwing. De Gereformeerde kerk is een bezoek waard, evenals het Poldermuseum dat direct aan de Westfriese Omringdijk ligt. Op de dijk is een mooi fiets- en wandelpad naar Enkhuizen aangelegd. Deze pittoreske en gezellige stad ligt op 2 kilometer afstand van Restinn Andijk en is met het Zuiderzeemuseum en Buitenmuseum zeker een bezoek waard.

De Restinn hotelkamerhuisjes hebben een volledig doorzicht, waardoor buiten- en binnenruimte speels door elkaar lopen. Ieder huisje heeft openslaande deuren naar het terras en is zeer compleet ingericht met onder meer: • Twee kingsize eenpersoons(boxspring) bedden • Douche en toilet • Comfortabel zitje • Gezellige eethoek • Goed gevulde minibar • Koffie- en thee voorzieningen • Televisie met ruim kanalenaanbod • Gratis internetaansluiting (eigen laptop meenemen) . Bij iedere Restinn overnachting hoort een lekker ontbijt, verzorgd én bezorgd door de gastvrouw of gastheer. Aarzel niet ter plekke te vragen naar de mogelijkheden te genieten van een uitgebreide lunch of overheerlijk diner, naar wens met een passend wijnarrangement!

 

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate