Vind de leukste reis

Guesthouse de Heide

Noord-Brabant / Oeffelt
  1 van 9
Logeren in een hemelbed onder de sterrenhemel? Samen met je kinderen wakker worden van de vogeltjes? Kamperen maar niets mee hoeven nemen? Dat kan bij Guesthouse de Heide. Uw tent is helemaal ingericht. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig evenals toilet en bad op pootjes. In uw keukentje kunt u lekker pannenkoeken bakken of buiten op uw terras bbq-en met de kinderen. Terwijl zij spelen in het speeltuintje (de hele tuin is afgezet dus kinderen zijn veilig) of met de diertjes kunt u lekker genieten van een wijntje voor de tent.

Op 3 kilometer afstand van Camping de Sterrenhemel bevindt zich pannenkoekenhuis de 7 dwergen. Het bijbehorende speelkasteel is uitermate geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en voorzien van ballenbak, touwbrug en trampoline. Midgetgolven behoort hier ook tot de mogelijkheden. Gaat u iets verder (6 km) naar Cuijk, dan kunnen uw kinderen bij slecht weer binnen spelen bij Dippie Doe. Een binnenspeelland met draaimolens, botsauto’s, ballenbakken en kinderkermis.

Zwemmen kan uitstekend in Heijderbos, een tropisch zwemparadijs met wildwaterbaan van Center Parks. Ook de aanwezige Jungle Dome biedt veel vertier. Bij Zoo park Overloon kan naar hartenlust genoten worden van de dieren en daarbij heeft Overloon ook nog eens een Europa’s grootste museum over de Tweede Wereldoorlog. Overloon ligt op 20 km afstand.
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate