Vind de leukste reis

Bungalowpark Het Nolderwoud

Drenthe / Zuidwolde
  1 van 4

Hotel & Bungalowpark Het Nolderwoud, een oase van rust, ruimte en gezelligheid. Tien hectare bos. Ooievaars als buren. Een glimp van dassen, reeën, steenmarters en salamanders. Voor wie er de tijd voor neemt... Een zee van natuur. Een oase van rust. En in die oase vindt u hotel & bungalowpark ‘Het Nolderwoud’. Hier bent u even weg van de drukte van alledag. Omringd door het prachtige Drentse land kunt u heerlijk ontspannen en genieten van warme gezelligheid en huiselijk comfort. Onze bungalows en voorzieningen zijn er helemaal op ingericht om het mogelijk te maken dat u hier die vakantie gaat vieren, waar u zo aan toe bent.

Bij ons hotel & bungalowpark hebben we een eigen zwemvijver met 3 wellen die constant zorgen voor schoon water. Deze zwemvijver is alleen toegankelijk voor gasten van Het Nolderwoud, dus is het er heerlijk rustig. U kunt er zwemmen, vissen of gewoon lekker zonnen. Rond de natuurplas ligt wit zand waar de kinderen de mooiste zandkastelen kunnen bouwen. Voor kinderen hebben we ook een speeltuin en een trampoline (de trekpleister van het park, waar kinderen elkaar ontmoeten), een kabelbaan, bouwblokken, schommels etc. Het leuke van dit alles is dat u vanuit uw bungalow of vanaf het terras uw kind kunt gadeslaan. Er is buiten dus altijd wel iets te doen! Tevens is er geregeld bingo voor jong en oud in de recreatieruimte. Hier is bij regenachtig weer ook prima vermaak voor de kinderen, ze kunnen o.a. knutselen en spelletjes spelen.

Niet alleen op het park, maar ook in de naaste omgeving is veel te doen voor u en uw kinderen. Op een zonnige dag, maar zeker ook als de weergoden u in de steek dreigen te laten. Het Nolderwoud bevindt zich net buiten Zuidwolde, een kleine, gezellige plaats middenin Drenthe. Zuidwolde heeft een aardig aantal voorzieningen: een bakker, slager, supermarkt, zwembad, bank, restaurant, cafë en vele winkels. De grotere steden in de buurt zijn Zwolle, Hoogeveen en Meppel. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Voor een dagje winkelen of een museumbezoek.

Bekende attracties in de omgeving zijn: Ponypark Slagharen, Avonturenpark-Hellendorn, Speelstad Oranye, Dierentuin Noorderdierenpark Emmen, Verkeerspark Assen, Planetron in Dwingeloo, Zwemparadijs en ijsbaan de Smelt in Assen. Het hart van Het Nolderwoud wordt gevormd door een beautyinstituut; Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud. U ervaart er de weldaad van intensieve rust en ontspanning. U kunt kiezen uit diverse behandelingen, arrangementen, sauna, vastenkuren etc.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate