Vind de leukste reis

Aparthotel Delden

Overijssel / Delden
  1 van 4

Aparthotel Delden is bekend om zijn ongekende veelzijdigheid en unieke ligging. Delden ligt in de prachtige Hof van Twente, in het oosten van Nederland, niet ver van de Duitse grens. Heerlijk fietsen en wandelen in de  bosrijke omgeving en genieten van het rustige landschap. Golfen op de eigen golfbaan of relaxen in de hamam. Levensgenieters komen in Aparthotel Delden beslist aan hun trekken!

Helemaal nieuw is ons compleet gerenoveerde spelterras! Voor de kinderen is er een prachtig kindvriendelijk klim- en klautertoestel bijgekomen. Hierdoor kunnen uw kinderen of kleinkinderen nog beter terecht bij Aparthotel Delden. In dit hotel vindt u de unieke combinatie van een rondje golf, ontspannen in de wellness, tot rust komen in de sauna, gezellig eten en drinken met familie en vrienden, op de fiets genieten van de omgeving en vele actieve en sportieve mogelijkheden. En dat alles in één resort.

Zin in een sportieve en actieve mini-vakantie? Dan bent u bij Aparthotel Delden aan het goede adres. In het hotel zijn alle faciliteiten in huis voor sportief plezier. U kunt tennissen, bowlen, squashen, zwemmen, biljarten, tafel-tennissen, minigolf en gebruik maken van de overige spelen op ons overdekte spelterras.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate