Overleekerhoeve

De Overleekerhoeve is een karakteristiek gastenverblijf op een boerderij in de directe omgeving van Amsterdam. Je kijkt uit op een levendig schilderij want door een groot raam in de gezamenlijke huiskamer zijn onze koeien en kalfjes in de stal te zien. Alle kamers zijn luxe, sfeervol en met een eigen thema van de boerderij ingericht. 

Gezinnen met kinderen vermaken zich hier prima want er zijn onder andere waterfietsen, kajaks, skelters en steppen aanwezig. En je geniet van de vele dieren zoals koeien, kalfjes, schapen, pony’s, kippen, eenden, hondjes en kerkuilen. Achter de boerderij bevindt zich een groot terras aan het water met een prachtig uitzicht over het waterrijke natuurreservaat van Waterland waar je heerlijk kunt relaxen.

Voor de sportieve gasten zijn er veel leuke fiets-, vaar- en wandelroutes in de buurt. Voor gezinnen met wat grotere kinderen is wandelen door boerenland naar Broek in Waterland echt een aanrader. Onze accommodatie is geschikt als gastenverblijf voor 2 tot 6 personen of als groepsaccommodatie te gebruiken voor maximaal 26 personen.

Adres

Overleek 25, 1141 PE Monnickendam