Camping Zonneweelde

Op slechts 800 m van het brede zandstrand is het heerlijk toeven hier in Zeeuws-Vlaanderen. De kinderen kunnen via een reuze loopbrug en afdalend via een grote glijbaan de duinen over het strand bereiken. Heerlijk met z’n allen haaientanden zoeken, wie heeft de grootste…? Al vele jaren is het brede zandstrand bij Nieuwvliet bekroond met de Blauwe vlag, die staat voor een Veilig en Schoon strand en water.

Bent u al voldoende uitgerust op het strand dan is het tijd voor actie! Speciaal voor de hele familie leuke en leerzame uitstapjes naar bijvoorbeeld de struisvogelboerderij of zeehondjes spotten en samen aan boord na het sleepnetvissen de vangst bekijken. Wat te denken van een avontuur in het grootste doolhof van Europa of een dagje uit naar Brugge in België of genieten van Piet Piraat, Bumba, kabouter Plop en K3 in PLOPSALAND! Helemaal Top!

Nieuwvliet staat bekend als kindvriendelijk zo ook Camping Zonneweelde. De kinderen kunnen naar hartelust spetteren in onze grandioze waterspeeltuin voor de kleintjes en diepe zwembad voor de grotere. Er is volop vertier voor de kinderen in het “Speelhuis” waar 6 dagen per week tal van activiteiten worden georganiseerd door ons professionele recreatieteam.

Adres

Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS Nieuwvliet