Kampeercentrum Beerze Bulten

Even helemaal weg zijn en genieten van je gezin? Kom dan naar Beerze Bulten en beleef een knotsgekke vakantie! Dit prachtige kampeercentrum ligt midden in het Overijsselse Vechtdal en is voorzien van alle gemakken. Voor jong en oud worden er het gehele jaar verschillende activiteiten georganiseerd. Maar u kunt ook zelf de prachtige natuur gaan ontdekken: verdwalen in oerbossen en wandelen over de zandverstuivingen.

De kinderen vermaken zich de hele dag in het zwembad met zijn waterglijbanen, avontureneiland en natuurlijk de glijbanenrace. En als ze even geen zin in zwemmen hebben kunnen ze zandkastelen gaan bouwen op het Giga Konijnenveld. Een grote zandverstuiving met alle oerelementen! ‘s Avonds komen de kinderen helemaal tot rust bij een Giga gave show van Bultje het knuffelkonijnen en zijn vrienden, ook voor ouders ontzettend leuk om te zien.

Niet alleen de kinderen vermaken zich bij ons prima, ook de ouders komen helemaal tot rust. Als de kinderen zich vermaken in het zwembad komt u helemaal tot rust bij een van onze massagestralen. Liever even genieten van de rust? Boek dan een behandeling in onze beautycentrum of maak gebruik van onze uitgebreide sauna faciliteiten.

Adres

Kampweg 1, 7736 PK Beerze