Vakantieoord Het Caitwickerzand

Op vakantie in de natuur

Dit vakantiepark ligt op de Veluwe, midden in het groen en ver van de grote wegen. Het is hier rustig en kleinschalig. Geen recreatieteam, geen zwembad, gewoon de natuur en je eigen gezelschap. Daar draait het ten slotte om. Voor de kleintjes is er wel een klein speeltuintje, een trapveldje en skelters te leen. Maar verder is het genieten van de bijzondere natuur, wat je op niet veel plekken meer kunt vinden in Nederland. Nieuw op het park is een jeu de boules baan en het sportveld beschikt nu over 2 voetbaldoeltjes.

Slapen in de natuur

Of je nu in een stacaravan, trekkershut, bungalow, groepsaccommodatie of een kampeerplek verblijft, je wordt hier niet wakker van de spits, maar van de vogeltjes die een ochtenddeuntje ten gehore brengen. Een specht in de verte hoor je timmeren en de paarden verderop plezier maken. Oorverdovende stilte dus. Vanuit je accommodatie kijk je bijna altijd het bos in. Toegang tot dit bos is vrij en je staat ook zo op het kootwijkerzand, een immense zandbak met hier en daar een vliegden. Emmertje mee en je waant je op strand zonder zee… 

Gun je paard ook vakantie

Een keertje ergens anders rijden en draven is natuurlijk fijn voor paard en baasje. Bij ons zijn alle paarden van harte welkom. Er is ook plaats voor de trailer en hooi hoef je niet mee te nemen, dat kun je bij ons ook krijgen. Verken de Veluwe met je eigen paard. Gezellig en ontspannen!

Zo veel te doen en zo weinig tijd!

Hier kun je dagen lang lopen, fietsen en met je paard draven door de bossen, heidevelden en zandverstuivingen die om het park heen liggen. Wil je toch even wat anders dan al dat groen, geen probleem. Op redelijke afstand vind je de plaatsjes Garderen, Voorthuizen, Barneveld en Apeldoorn. Deze steden en dorpjes zijn prima om te shoppen en om de dagelijkse boodschappen te verkrijgen. 

Maar op cultureel gebied kom je hier ook niet te kort. Diverse musea staan klaar om bezocht te worden, zoals Paleis Het Loo, Oude Ambachten en Speelgoedmuseum en een kattenmuseum. Voor de actievere mens is er een Klimbos, vele zwembaden, Pitch en Putt, en nog veel meer. Vergeet ook De Apenheul, Koningin Julianatoren en Schateiland Zeumeren niet. Zo veel te doen en ze weinig tijd!

Adres

Hennepstede 50, 3888 NT Uddel