De Holle Bolle Boom

In de Holle Bolle Binnen valt meteen de reuzenboom op die uitnodigt om erin te klimmen en te klauteren, net als het grote speelpaleis van Pa-Radijs, de koning van de Holle Bolle Boom.Voel je een ridder of prinses als je je verkleed met de kleren uit de oude verkleedkist in het paleis van Pa-Radijs. Durf van de supersteile freefall glijbaan of glijd in het donker de Holle Bolle Boom naar beneden. Voor de allerkleinste bezoekers t/m drie jaar is een speciale minigaard waar zij onbezorgd en veilig kunnen spelen. Voor onze kleinste gasten is een babyroom met magnetron.

Holle Bolle Plons

De overdekte Water-Wereld van Pa-Radijs is een groot waterfeest voor kinderen t/m 12 jaar. De onverwachte waterstralen uit de Big Ben, de lekkende toren van Pisa, een waterplassende Manneke Pis en nog vele andere wereldwonderen geven deze 25 cm diepe wereld veel waterplezier. Speel mee in de unieke beleving van de Sfinx. Achter de Sfinx is de mogelijkheid actief te klimmen en klauteren met de spanning opeens een regenbui over je heen te krijgen: dit gebeurt als de appels van de Sfinx geraakt worden door de waterkanonnen.

Holle Bolle Buiten

Een avontuur vol verrassingen voor kinderen t/m 12 jaar! Een speurtocht door de hoge appelkisten waarbij je het labyrint moet doorstaan om weer een weg naar buiten te vinden. Zoek de airtrampoline en durf met de dertig meter lange kabelbaan over het water naar de overkant te zweven. Vindt de poort van de dwaaltuin die leidt naar de ingang van de grote Holle Bolle Speelboom waar het doolhof naar de acht meter hoge top kan beginnen.

Adres

Bongerdlaan 3, 1747 CA Tuitjenhorn