Het Land van Jan Klaassen

In het Land van Jan Klaassen spelen jonge kinderen de hoofdrol! Zowel binnen als buiten is er van alles te beleven

Buitenspeeltuin

In de buitenspeeltuin van 30.000 m2 is het ouderwets spelen met glijbanen, schommels en fietsjes. De kinderen kunnen zich helemaal moe springen op de airtrampolines. In het Doolhof krijgt iedereen de slappe lach van de lachspiegels. En kinderen met lef gaan griezelen in het Spookhuis!

Indoorspeeltuin

Als het regent is er binnen nog genoeg te doen. Op 2.000 m2 bevinden zich allerlei speeltoestellen, van klimwand tot glijbanen. Bouw je eigen kasteel in de Blokkenhoek of loop over een 15 meter lange touwbrug. Door de lucht scheuren in een zweefauto? Dat kan in een nieuwe attractie in de binnenspeeltuin. Bekijk de speeltuin vanuit de hoogte en zie de kinderen in de Jan Klaassen trein rijden.

Waterspeeltuin

Bij deze verfrissende attractie ben jij de baas. Lekker afkoelen op warme dagen. In een groot Amsterdams straatdecor pomp je uit verschillende handpompen koel water rechtstreeks uit de grond. Spuit jezelf of iemand anders nat. Lekker fris!

Jan Klaassen Express

De trein buiten gaat rijden als de bel gaat. Wil je mee? Stap maar in! Toet, toet..We maken een ritje door Kabouterland. Alle kabouters zijn al wakker, behalve kabouter sliep.

Poppentheater

Wie kent Jan Klaassen en Katrijn nog niet? Neem dan een kijkje in het grootste poppentheater van Nederland in Het Land van Jan Klaassen. Hier beleven Jan Klaassen en zijn Katrijn vele avonturen. Iedere dag worden deze avonturen van de poppenkastfiguren door een professionele poppenspeler tot leven gebracht. Verhalen waar kinderen ademloos naar luisteren en volwassenen ook stilletjes van mee kunnen genieten.

Adres

Gildeweg 6, 7047 AR Braamt