Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren dankt zijn naam aan de uit 1910 stammende toren die bij het pretpark staat, de Koningin Juliana Toren, genoemd naar Koningin Juliana. De toren heeft de status van rijksmonument.

Een ritje in de achtbaan, levensechte dinosaurussen spotten, nat worden in de waterfiets of op zoek naar kabouters in Kabouterwonderland? De kinderen zullen niet weten waar ze moeten beginnen in Familiepretpark Koningin Juliana Toren! Dit park is geschikt voor de hele familie en de ruim 60 attracties zullen zorgen voor een onvergetelijke dag.

· Familiepretpark
· Koningin Juliana Toren
· Apeldoorn
· Entreekaart
· 60 attracties
· Gratis parkeren

Familiepretpark Koningin Juliana Toren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark aan de rand van Apeldoorn. Met een aanbod van ruim 60 attracties beleven kinderen van 2 tot 12 jaar hier een onvergetelijke dag!

De attracties

Kinderen hebben de keuze uit meer dan 60 attracties. Durf je bijvoorbeeld in Jul’s Super Achtbaan? Je gaat steeds hoger en hoger, dan begint het gegil en suis je met een duizelingwekkende vaart naar beneden! Als je een stoere zeeman of -vrouw bent, dan ga je in de Moby Dick en maak je een tocht over de woeste golven van de zee.

Zin in iets rustigers? Kom springen op de trampolines, maak een rit in het treintje, verken het water met een waterfiets of word duizelig in de draaiende theekopjes. Ook aan de allerkleinsten is natuurlijk gedacht. Zij rijden door Kabouterwonderland, rijden als een cowboy op hun eigen paard over de Paardenbaan, ze nemen de eerste rijlessen in de Minibotsauto’s en swingen mee in de Jumbodans.

Adres