Speelpark Klein Zwitserland

Lekker buiten spelen in het groenste speelpark van Nederland! Een uitgestrekt Avonturenpark met Avonturenbos voor heel veel zorgeloos speelplezier. Met grote speeltuin en tal van extra’ s, zoals een waterspeelplaats, een zintuigenpad en een Golf Rush midgetgolfbaan. Dat is Speelpark Klein Zwitserland. Het speelpark is een feest voor kleine en grote avonturiers. Klein Zwitserland werd meer dan 70 jaar geleden aangelegd in een oude kleigroeve. Inmiddels heeft de natuur er een spannend gebied van gemaakt met bos, struiken en slinger paadjes. Een uitdagend decor voor spelen in het groen.

Avontuur in het groen. In het speelpark vinden de kinderen de hoogste schommel van Nederland, de langste buisglijbaan van Europa en vele andere speeltoestellen in een groen buiten decor. Er is een kleuterland en als het zonnetje schijnt biedt het kinderzwembad verkoeling. Door het Natuurspeelbos slingeren smalle paadjes en onderaardse tunneltjes. Er is een Romeins fort om te bestormen, een waterspeelplaats met oude fossielen en een midgetgolfbaan.

Piratenland is een van de spannende speeleilanden van Klein Zwitserland. Je kunt er elke dag je eigen piratenavontuur beleven. In een diep dal, achter rotsen verscholen, wonen de piraten. Van toren naar toren klim je over het hoge water, of zwier je aan een lange kabel van het ene naar het andere eiland. Kruip door de kanonsgaten in het binnenste van de uitkijktoren. Is dat niet kapitein Klots daar in het kraaiennest? Piratenland bereik je door in een zwart gat te klimmen, je suist met een rot vaart steil naar beneden door de langste buisglij baan van Europa en komt in het diep gelegen pirateneiland. Beleef samen met je vriendjes en vriendinnetjes wonderbaar lijke avonturen in Pirateneiland. Op zoek naar een verborgen schat.

Adres

Verlengde Trappistenweg 35, 5932 ND Tegelen