Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Amrâth Grand Hotel Frans Hals Haarlem is gelegen in het hart van Haarlem achter de gotische St. Bavokerk en vlakbij Teylers Museum. Het vermaarde Frans Halsmuseum ligt ook op loopafstand van het hotel. Er staan in deze omgeving ook moderne gebouwen, zoals dat van de rechtbank en de Philharmonie. Op slechts 10 kilometer van de stad ligt het strand van Zandvoort en ook Amsterdam is binnen 20 minuten te bereizen.

Het hotel biedt zijn gasten een frisse moderne entourage om in te verblijven. Het indrukwekkende trappenhuis met glas-in-loodkoepel is van een heel bijzonder ontwerp. In het hotel bevindt zich een sfeervolle bar. Het hotel beschikt over een ruime zalenaccommodatie, die in samenwerking is met de Philharmonie, met een maximale capaciteit van 1500 personen.

Alle hotelkamers zijn zeer stijlvol ingericht en bieden alle gewenste comfort. De kamers beschikken over twee heerlijke bedden en een badkamer met ligbad en luxe badjas, douche en toilet. Verder zijn de kamers voorzien van een televisie met LCD-beeldscherm, DVD Speler, Minibar,high speed internetaansluiting en telefoon. Ook zijn er koffie- en theefaciliteiten een radio, kluisje en haardroger op de kamers. Amrâth Grand Hotel Frans Hals ligt in het historische stadscentrum van Haarlem. Op loopafstand bevinden zich de St. Bavo Kathedraal, het Frans Hals- en het Teylers Museum, en theater- en concertzaal de Philharmonie.

Adres

Damstraat 10, 2011 HA Haarlem