Badhotel Rockanje

Badhotel Rockanje is kidsproof en ligt midden in het schitterende natuurgebied van het Zuid-Hollands landschap. Het prachtige strand is op maar 400 meter wandelen door de duinen.  De bus stopt voor de deur. Het gezellige dorpscentrum is op loopafstand en om de hoek liggen de pittoreske vestingplaatsjes Brielle en Hellevoetsluis. De grote stad Rotterdam is een half uurtje rijden.

Familie appartementen

Onze 12 appartementen zijn gesitueerd tussen de hotelkamers. Ze bestaan uit een woonkamer, een compleet ingericht keukenblok, een badkamer en 2 slaapkamers met in iedere slaapkamer twee bedden. Verder gelden voor deze appartementen wel gewoon onze hotelservice met handdoeken, schoonmaak en linnengoed. Ideaal voor ouders met kinderen want je hebt gewoon je eigen koelkast, slaapkamer etc. maar je geniet wel van alle hotelfaciliteiten.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gewoon heel gaaf. Ook voor kinderen. Er hangt een (Pluche) berenkop boven je bed en de lamp is gemaakt met een soort gewei. Verder staat er op de meeste kamers een heel gezellig sfeerhaardje wat net echt lijkt te branden.

Zwembad

Wat is een Badhotel zonder zwembad?  Het riante buitenzwembad van 25m x 10m is voor het seizoen opengesteld vanaf half mei tot eind september. Het zwembad neemt een prominente plaats in met haar kristalheldere blauwe water. Daar omheen staan voor de echte zonaanbidders de ligstoelen klaar. Voor kleine kinderen is er een speciaal pierenbad gedeelte. Stelt u zich eens voor… even languit met een boek terwijl u nipt aan een speciale zomercocktail of een frisse rosé terwijl u kind zich spetterend vermaakt.

Bizon menukaart

In de brasserie van het hotel kunnen de kids kiezen van de grote “Bizon menukaart” waarop o.a. Indianen koeken, boomstammen en ijskoude berenklauwen te vinden zijn.

Adres

Tweede Slag 1, 3235 CR Rockanje