Hotel de Wageningsche Berg

Hotel de Wageningsche Berg ligt in een rustieke en bosrijke omgeving net buiten het centrum van Wageningen op de Veluwe in Gelderland. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Hotel de Wageningsche Berg is een prachtig hotel gelegen op een magnifieke locatie, centraal in Nederland. Het hotel staat boven op de Wageningse Berg, en geeft u een panoramisch uitzicht over de Nederrijn en zijn uitgestrekte uiterwaarden, tot vele kilometers ver.

In de omgeving zijn tal van mogelijkheden om te ontspannen. Zo zijn er Botanische tuinen en het bos waar heerlijk gewandeld kan worden. U kunt één van de dierenparken in Rhenen of Arnhem bezoeken of natuurlijk het prachtige centrum van Wageningen ontdekken. Hotel de Wageningsche Berg ligt aan de rand van Wageningen, dat al in 1263 stadsrechten verwierf. In het oude centrum zijn talloze leuke cafés en goede restaurants gevestigd.

Rondom Wageningen kunt u mooie wandelingen maken, bijvoorbeeld in het rivieroever reservaat ‘De Blauwe Kamer’. In dit natuurgebied voelen vele soorten vogels en vissen zich prima thuis. Het stroomgebied van de Rijn is in alle jaargetijden een interessant landschap om te zien. Dicht bij Wageningen ligt de oude stad Arnhem, waar u bijvoorbeeld een tocht over de rivieren de Maas en de Waal kunt maken.

In ons restaurant de Rotonde kunt u terecht voor een ontbijt, lunch, diner of een hapje en een drankje. De menukaart wisselt regelmatig. Alle gerechten worden bereid met verse producten en zijn seizoensgebonden. Op ons zonovergoten terras kunt u in de zomer heerlijk genieten van onze menukaart, met uniek uitzicht over de Neder-Rijn, uiterwaarden en landerijen reikend tot aan de horizon. Gasten zijn ook van harte welkom in de sfeervolle bar met poolbiljart en dartbord. Hier zijn lekkere drankjes en hapjes verkrijgbaar.

Adres

Generaal Foulkesweg 96, 6703 DS Wageningen