Hotel Zeewinde

Centraal gelegen op Ameland, midden in het grootste dorp van Ameland, het pittoreske Nes, vindt u op een rustige lokatie Hotel Zeewinde. Een modern en eigentijds hotel met 34 comfortabele kamers, voorzien van luxe badkamer en kitchenette met koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Hotel Zeewinde Nes ligt in het dorp Nes, midden op het waddeneiland Ameland. Vanaf de boot is het hotel per bus, taxi of auto binnen 5 minuten bereikbaar. Het strand ligt op 15 minuten lopen. Alle kamers hebben een goed ingericht keukenblok en een eigen terras of Frans balkon.

Dit gastvrije hotel is dankzij de centrale ligging op het eiland een goede startplek voor verschillende activiteiten. Enkele voorbeelden zijn wadlopen, paardrijden, zeilen, surfen of een boottocht maken naar robbenkolonies. Naast het hotel kunnen hotelgasten met speciale korting een fiets huren. U kunt op vele manieren Ameland verkennen, zelfs met een jeep. Een speciale eilandsafari kan bij de hotelreceptie geboekt worden.

In de oergezellige lounge kunnen gasten ontbijten, lekker luieren bij de open haard of een krantje lezen. Ook de zonnige binnentuin is een fijne plek om te verblijven. Voor de lunch en het diner zijn er rondom het hotel in het oude dorpje Nes vele goede eetgelegenheden. De comfortabele kamers hebben allen een tweepersoonsbed, badkamer met bad en/of douche, een toilet en een televisie. In iedere kamer staat een handig keukenblokje met een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. De kamers op de eerste verdieping hebben een Frans balkonnetje, beneden hebben de kamers een eigen ruim terras met zitje.

Adres

Midsland aan Zee 365, 8891 HV Midsland