The Dylan Hotel Amsterdam

In The Dylan Hotel Amsterdam overnacht u in stijl aan de mooie Keizersgracht, op loopafstand van het Anne Frank Huis en de Dam. In restaurant Vinkeles is het heerlijk dineren en ook is er een sfeervolle bar. De elegante hotelkamers en de uitstekende service zorgen voor een onvergetelijk verblijf.The Dylan Hotel in Amsterdam staat bekend als een stijlvol en intiem hotel, waar gasten kunnen genieten van een uitstekende service. Het 17de eeuwse monumentale pand waarin het gehuisvest is, was vroeger in gebruik als schouwburg. In de vormgeving van het hotel gaan het verleden en de toekomst hand in hand.

Gelegen aan de mooie Keizersgracht is The Dylan Hotel een ideale plek om de stad te verkennen. Huur bijvoorbeeld een bootje of fietsen bij de receptie en bewonder de historische grachtenpanden. Het hotel ligt dicht bij leuke winkelstraten en diverse interessante musea.Verschillende kleuren en materialen zijn gebruikt in de vormgeving van de stijlvolle, elegante hotelkamers. Elke kamer heeft daarmee een geheel eigen karakter. De fitnessruimte is kosteloos toegankelijk voor gasten. Daarnaast biedt het hotel een eigen bar en restaurant, waar heerlijke drankjes en gerechten geserveerd worden.

Omgeving

Bijzondere boetiekjes en gezellige uitgaansgelegenheden liggen op een steenworp afstand van The Dylan Hotel Amsterdam, met name in de Haarlemmerstraat, de levendige wijk Jordaan en het gebied van de ‘9 straatjes’. Vanuit het hotel wandelt u zo naar het indrukwekkende Anne Frank Huis en de Dam. Spraakmakende (kunst)exposities vinden regelmatig plaats in de Nieuwe Kerk en de Beurs van Berlage, nabij de Dam.

Adres

Keizersgracht 384, 1016 GB Amsterdam