Boerderij de Zalm

Boerderij de Zalm is centraal in het midden van het land gelegen. nabij utrecht, maar ver genoeg ervan verwijderd om de rust van het platteland op te kunnen snuiven. Ons plekje is uniek gelegen, omdat je hier van alles binnen handbereik hebt. Zo kun je een dagje culemborg doen, wat aan de andere kant van de lek ligt. met het pontje over ben je zo in dit middeleeuwse stadje.

Je kunt hier dus terecht voor de architectuur, maar ook voor een heerlijke lunch of diner. een andere  interessante plek is bijvoorbeeld houten met haar oude stadshart of voor als je een dagje wellness wilt, kun je naar de houten sauna. Wat dacht je van wijk bij duurstede met zijn prachtige stadspark en galerieën. Of utrecht zelf, als je cultuur wilt snuiven in een museum of gewoon eventjes lekker wilt shoppen. Alles is te vinden binnen redelijk korte afstand van onze boerderij.

Direct achter jouw bed & breakfast liggen weilanden met daaraan een hoge dijk. Hierachter ligt de lek, een prachtige kronkelige rivier, met z’n rietkragen en broedvogels. Op loopafstand van boerderij de zalm is een recreatieplek met ligweide, waar je ook kunt picknicken en zwemmen in de lek. Mocht er iets blauws aan je voorbij schieten, ben je getuige geweest van het ijsvogeltje.

Boerderij de Zalm is een heerlijk adres voor zomaar een paar dagen weg. alleen, samen, of met familie en vrienden. Je bent van harte welkom! Over onze sleep, staat jouw bed op de plek waar vroeger Berta 2 en Coba stonden? Dat zou kunnen, als je tenminste bij ons in de koeienkamer slaapt. Maar misschien geef je de voorkeur aan onze andere kamer? De hooikamer biedt namelijk dezelfde ruimte en luxe. Daar waar vroeger het hooi tot aan het plafond reikte, staat nu een heerlijk zacht bed te wachten op jouw komst.

Adres

Pothuizerweg 19, 3998 NB Schalkwijk