Camping de Bosgraaf

Het is genieten van vrijheid. Op comfortcamping de Bosgraaf zijn daar alle elementen van comfort aan toegevoegd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen badkamer, direct op de kampeerplaats. Op meer dan 100 plaatsen vind je die privécabines. Ideaal voor kampeerders die prijs stellen op privacy en persoonlijke verzorging. Daarbij zijn alle plaatsen zeer royaal met erg veel ruimte rondom. Op geraffineerde wijze wordt de begroeiing in de hand gehouden zodat er volop keuze is in zon- en schaduwrijke plekken.

Op de camping vind je vrijwel alles dat het verblijf tot een vakantiefeest maakt. En…. over alles is diep nagedacht. Kijk maar eens naar ons enorm grote sport- en speelveldencomplex, boordevol veilige speelattributen. Het is rondom geheel afgesloten en de toegang is alleen mogelijk via de loopentree. Fietsen blijven voor het complex staan en je weet dus precies wie waar is.

Comfortcamping De Bosgraaf biedt voor groot en klein een verwarmd openlucht zwembad met een 30 meter lange waterglijbaan. Het kleuterbad verrast de kleintjes keer op keer met bubbels, waterstraaltjes en watervalletjes. Ze vervelen zich hier geen moment. Goed voor urenlange waterpret.

Adres

Kanaal Zuid 444, 7364 CB Lieren