Vakantiehuis De Boskam

Wakker worden in je eigen vrijstaande huisje, met uitzicht op de wijngaard? Het ligt bovendien aan de bosrand. Dus je wandelt zo het bos in, zonder over de openbare weg te hoeven. Het kan allemaal bij de Boskam! Het vakantiehuis ligt in De Steeg, binnen de hekken van het landgoed Rhederoord, naast de prive-wijngaard bij ons huis. Wanneer u bij ons boekt krijgt u een eigen huisje voor twee, van alle gemakken voorzien. Verwarmd en gekoeld, dus voor zomer en winter.
 

Omgeving

Wat de natuur betreft, kan ons gebied de weldadige indruk geven dat de tijd hier de laatste vijftig jaar heeft stilgestaan.  Wie kent niet de Posbank met zijn ruigten en heidegebieden. Of de Onzalige Bossen waar de wilde zwijnen zo duidelijk hun sporen achterlaten, of juist een liefelijk glooiend gebiedje als de Lappendeken met de bekende Carolinahoeve (spekpannekoeken met stroop!). Wanneer u uw blik naar het zuiden richt, vindt u daar het stroomdal van de Gelderse IJssel – met de schitterende Havikerwaard waar de rivier ’s winters geregeld buiten z’n oevers treed en waar talloze weide en watervogels uit alle windstreken fourageren. Met auto of fiets bent u zo in Doesburg of Zutphen, mooie historische steden langs de IJssel. Het piepkleine museumstadje Bronkhorst is zeker een bezoek waard. Watersporters en zwemmers kunnen hun hart ophalen in het uitgebreide watersportgebied Rhederlaag, bereikbaar via het fietsveer over de IJssel bij Rheden. (10 minuten fietsen) Wie de rivier zelf op wil kan bij ons een rondvaart boeken op ons eigen historische motorschip “Zebulon (zie websites onderaan).


Het huisje is pas nieuw en heeft een eigen keuken zodat u prima voor uzelf kunt zorgen. Winkels zijn dichtbij. Indien u dit wenst, bieden wij aan om op de dag van aankomst voor een goed gevulde koelkast te zorgen, zodat u de eerste morgen van een weldadig ontbijt kunt genieten. Zorgeloos en vrij als een vogel! Verder zijn er twee comfortabele bedden; het huisje heeft cv, airco, een badkamer met douche en een zithoek met kabel-televisie en dvd-speler. Op verzoek is draadloos internet beschikbaar. Het huisje is zeer geschikt om er wat langer te verblijven en zo de prachtige omgeving beter te leren kennen.  
Bovendien bent u bij meer dan twee overnachtingen voordeliger uit.

Bijzonderheden

Op ons eigen terrein hebben we, last but not least, nog twee juweeltjes voor u in petto: de galerie van de vrouw des huizes, kunstschilderes Kerry Broomhead-Brown, en onze privé-wijngaard, van zo’n 700 meter, aangeplant met moderne, biologische druiven, die in onze eigen wijnkelder jaarlijks verwerkt worden tot mooie, zuidelijk aandoende rode wijnen, en riesling-achtige witte wijnen. In de wijngaard, wijnkelder en galerie kunnen op uw verzoek rondleidingen worden georganiseerd. 

Adres

Parkweg 17 B, 6994 CM De Steeg