’t Plateau vakantieappartementen

’t Plateau is gelegen in het hart van Zuid-Limburg, in een regio die bekend staat als het groenste gebied van Nederland. Bij ’t Plateau Vakantieappartementen waant u zich in een ware oase van rust. De mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in het heuvelland zijn bovendien grenzeloos. Voor kinderen is er een speelweide en op een korte afstand een subtropisch zwembad. Verder is er een ‘jeu de boules’ om gezellig een balletje te gooien. 

De appartementen

Er zijn vakantie appartementen voor 2 tot 8 personen. Alle appartementen hebben een eigen karakter en de indeling is verschillend. Alle appartementen zijn voorzien van de nodige faciliteiten zoals een eigen c.v. installatie, volledig ingerichte keuken met magnetron, koffiezetapparaat e.d. Koken is op gas. De woonkamer is voorzien van KTV, bankstel en een gezellige eethoek.

Elk appartement heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen, deze bestaan uit een douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van een- of twee persoons bedden (er staan geen slaapbanken in de woonkamer) In elk appartement is er een gratis draadloze internetverbinding.

De appartementen hebben een ruim terras voorzien van tuinmeubilair heerlijk buiten te relaxen. Er is voldoende parkeerplaats op het terrein om uw auto dicht bij het appartement te parkeren. Fietsen kunnen eventueel in een af te sluiten ruimte staan. Voor gezinnen met baby’s is het mogelijk om een boxje, bedje en badje te lenen (gratis). Wel even bij de reservering aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken. 

De omgeving

Zuid-Limburg is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes. Met eigen vervoer, met de fiets of gewoon te voet. Dagtochten naar de Belgische Ardennen en Voerstreek of naar de Duitse Eiffel zijn mogelijk. Maar ook dicht bij huis is er veel te zien en te beleven; het Geulstadje Valkenburg met zijn vele terrasjes en winkeltjes. Gulpen met zijn marktplein, winkels en, voor de kinderen, een groot subtropisch golfslagbad. 

De cultuursteden Maastricht, Luik en Aken zijn makkelijk te bereiken en dichtbij, verder zijn er o.a. de mergelgrotten, vakwerkhuizen, bossen en velden en vele markante fiets- en wandelroutes. Kortom…voor de actieve rustzoeker een schat aan natuur, cultuur en recreatie. 

Boven het Geuldal uit, na het schilderachtige dorpje Slenaken ligt langs de Mergellandroute in het fraaiste gedeelte van het heuvelland het dorpje Heijenrath. Het is een klein dorp maar wel met goede restaurants en een gezellige dorpsherberg. Net als zijn buurgemeenten is Heijenrath aantrekkelijk om zijn landelijke schoonheid. Kalkgraslanden wisselen zich af met velden en bossen, waarin eiken, beuken en zelfs orchideeën (Gerendal) nog goed kunnen gedijen.

Adres

Kromsteeg 3, 6276 PE Heijenrath